Niko Kovac

Det kan bli vanskelig for Liverpool å faktisk lande en avtale med en ny manager som skal overta stafettpinnen etter Jürgen Klopp, som forlater klubben ved sesongslutt. I ni år har den tyske manageren bygget opp et vinnerlag i verdensklasse og uansett hvem som overtar blir det nedtur.

Jürgen Klopp hjelper til med prosessen for å finne sin etterfølger, hvem det blir etter at Xabi Alonso bestemte seg for å bli i Bayer Leverkusen og suge på suksessen er fortsatt litt i det blå.

Les: Antonio Conte er glad han er toppkandidat

Blant kandidatene som sies å være aktuelle for jobben er Roberto De Zerbi, Ruben Amorim og Niko Kovac. Men nå har sistnevnte gått ut og benektet opplysningene som hevder at han vurderes av Liverpool. «Det er ingen sannhet i Liverpool-ryktet som har florert de siste dagene. Det er ikke sant» sier Niko Kovac til Servus TV.

Niko Kovac er klubbløs etter han fikk sparken fra VfL Wolfsburg for nøyaktig en måned siden.

Tidligere ble Sporting-trener Ruben Amorim uttalt å være muntlig enig med Liverpool, noe som ble sterkt benektet av Amorim selv i et intervju med The Athletic.

Amorim fortsatt er favoritt til å ta over Liverpool, selv om ingenting er helt klart for øyeblikket. – Liverpool må blant annet blir enige med Sporting om utkjøp av kontrakten. Dessuten de er også i en kamp om seriegull.

Les på Engelske klubber: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho