Antonio Conte med sin kone Elisabetta Muscarello på båttur i Venezia

Den italienske manageren har ikke jobbet siden han fikk sparken av Tottenham for 1 år og 22 dager siden. – Det har vært flere tilbud, men så langt har 54 åringen ikke vært klart for noe nytt.

Nå har han slappet av lenge nok og er trolig lei familien. Juventus som han ledet mellom 2011-2014 og vant fire titler med beveger seg i retning av å sparke manager Massimiliano Allegri.

Les: Manchester United har satt hele 10 spillere på UT-listen

Det er interne stridigheter hos «den gamle dame» og etter en dårlig periode har de som er for en exit for Max fått vann på mølla.

Transferjournalist Rudy Galetti melder at tidligere Chelsea- og Tottenham-manageren Antonio Conte er Juventus sitt førstevalg på listen over mulige erstattere. 54-åringen, som er uten klubb for øyeblikket, forventes å ta en avgjørelse om fremtiden sin om kort tid.

Den italienske treneren har også vært koblet til Napoli og AC Milan det siste året, men ifølge Galetti er det lite sannsynlig at Conte tar over noen av dem.

Rastløs og klar for mer action enn man kan få på romantiske båtturer!

I et intervju med Rai 1 forrige uke kunne Antonio Conte fortelle han er klar for å komme tilbake og at han er glad han er toppkandidat. – Han nevnte ikke hvilken klubb han var glad han var toppkandidat for.

Les: Daily Mails kandidat til å ta over jobben etter Jürgen Klopp fjerner seg selv fra lista