Har fortsatt ikke nok sportslig suksess å friste med. (foto: united, twitter)

I sommer kom de første signalene fra balløya at Liverpool manøvrerte seg i posisjon til å overtale Jude Bellingham om at tiden var inne for å trekke tilbake til England – og da Anfield. Etter dette har det tatt av. Borussia Dortmund har delvis skjønt at de ikke kan stanse Bellingham hvis han ønsker seg videre, men akter å ta seg ekstremt godt betalt for å slippe 19-åringen. Nå er en av de mest pengesterke beilerne ute av budkampen.

Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid. Alle gigantene har stått linet opp for å sikre seg Bellinghams signatur. Man United hentet inn Christian Eriksen på free transfer i sommer, en signering som har vist seg som innertier, men Ten Hag ønsker og trenger mer konkurranse om plassene. Jude Bellingham skulle gi dette. 19-åringen har også vist verdensklasse i VM.

LES: Polsk media: Lewandowski må i møte med statsministeren

Ifølge Sky Sports Florian Plettenberg er likevel Manchester United nå ute av kampen. Selv om de røde djevlene med Solskjær på vakt inviterte Bellingham som Birmingham-spiller til Carrington for å overtale han og familien til å velge Man United, hevder Sky Sports at det nå er klart at de ikke har noen sjanse til å signere Bellingham. United er ute av kampen om spilleren til rundt 150 millioner euro.

Da er det opp til Liverpool, City og Real Madrid om å servere den beste pakken til et av verdens største midtbanetalenter.


.

United signerte Christian Eriksen på fri overgang i fjor sommer. Dansken har vært imponerende fra nummer åtte plassering, men klubben trenger mer konkurranse om plassene.

SISTE: Liverpool bekymrer seg over formen til Bellingham

Bellingham ville vært en enestående signering. Med sine bare 19 år har han utmerket seg med sin takling, evne til å vinne vanlige dueller og har sansen for å gi regelmessige målbidrag.

Han har definitivt potensiale i verdensklasse noe han har vist med strålende spill i VM for England.

Bortsett fra de røde djevlene, har Liverpool, Real Madrid og Manchester City alle blitt koblet til Bellingham, og hver av disse klubbene har hatt mye mer suksess på banen enn United.