Gennaro Gattuso on fire - always.

Det går aldri rolig for seg når Gennaro Gattuso er på kamparenaen. Den kompromissløse spilleren spilte med hjerte og følelsene utenpå drakta, noen han har tatt med seg videre som trener. Nå skal 44-åringen inn og markere seg i La Liga.

2020/21-sesongen slapp Napoli-trener Gattuso Juventus inn foran seg til Champions League-kvalik, men ledet Napoli godt. Likevel, i clinch med eier og sirkusdirektør Aurelio de Laurentiis, forsvant Gatusso ut av havnebyen forrige sommer.

LES: Newcastle har fått bud på spiss akseptert!

44-åringen hadde ingen planer om å gå inn i en lengre sommerferie, og signerte med Fiorentina. 23 dager senere ble kontrakten revet i stykker, der «begge parter var enige» om bruddet». Ikke mange dagene senere kom ryktene fra London om at italieneren satt i samtaler med Tottenham om å ta over managerjobben.

Så ble det tråkket på bremsen.

Gattuso har stått utenfor kamparenaen det siste året, men er nå på vei inn på en ny scene. Den italienske verdensmesteren (2006) har ledet gamleklubben AC Milan 2017-19 og Napoli (2019-21), nå venter La Liga.

LES: Kevin de Bruyne kommer med klar beskjed til Haaland

Sky Sports hevder Gattuso er enig med Valencia om avtale frem til sommeren 2024, der han skal lede den stolte klubben tilbake til Champions League-billett, forrige gang var i 2019/20-sesongen da det gikk til 8. delsfinale mot Atalanta.

Ifølge Sky Sports har Gattuso forhandlet seg til en solid lønn på rundt 30 millioner kroner. Oppdraget er klart: løfte Valencia opp fra sesongens traurige 9. plass i la Liga under José Bordalas (som ennå ikke har fått sparken).

Kommer signaturen på plass, blir det spesielt én kamp vi gleder oss til i tillegg til de mot Xavi og Ancelotti. Tenk å få se Diego Simeone og Gennaro Gattuso brøle og gestikulere langs sidelinjen. Her kommer garantert ikke noe gentleman’s handshake etter kampen.

LES: Sky Sports: Kontraktstilbud sendt til Christian Eriksen