Fotballnomaden. (foto: fulham, twitter)

Når du ser på den innholdsrike CV´en til Ranieri er det umulig å ikke blir imponert. Likevel, når du ser nøyere på lengden på oppholdene hos de ulike klubbene, er det tydelig at 69-åringen ikke akkurat har funnet roen.

Klubbene som hentet inn Ranieri etter at han gjorde noe så uhørt som å lede en gjeng med unggutter forbi klubber som Liverpool, City, United og Chelsea i Premier League, forventet seg mirakler. Når resultatene uteble, får Cavani samme behandling som de andre dødelige: You´re fired!

Les: Tysk media: Dortmund har dansk dynamitt som potensiell Haaland-erstatter

Nå kan det være klar for en ny runde. Bologna sliter på 11. plass i Serie A etter seks kamper og har nylig vært gjennom en surt 4-2 tap mot Empoli.

Sinisa Mihajlovic sin posisjon som trener er usikker, og Sky Sports Italia hevder Claudio Ranieri har seilt inn som toppkandidat til jobben. Det snakkes om at den foregående landslagspausen passer utmerket til bytte av trener for Bologna.

Mihajlovic har de siste tre sesongene ledet Bologna til 10., 12. og 12. plass i serien, så dagens situasjon burde ikke overraske noen. Men så var det denne mirakelmannen Ranieri. Kanskje han finner frem tryllestøvet sitt denne gangen?

Det var et unikt eventyr.

Les på Engelske klubber: Ian Wright overbevist om at Martin Ødegaard er løsningen

Kommer muligheten, ønsker vi Ranieri all hell og lykke. Samtidig oppfordrer vi ham om å ikke love klubbeiere og supporterne noen mirakler. CV´en viser at tålmodigheten hos arbeidgiverne ikke er spesielt stor.

(fra wikipedia)

Les: «Heimebane» har blitt en realitet!