Skal bare innom landslaget en tur... (foto: norwich)

Det utrolige er i dag enda mer sannsynlig enn på lenge, vi kan om få dager ha to norske Premier League managere. Etter suksess med Bodø/Glimt og overkjøring av Jose Mourinho sitt Roma har presse over hele Europa oppdaget den norske hovedtrenere og lurt på hvordan i all verden et lag som befinner seg neste på Nordpolen og med et budsjett på brøkdelen av hva de er vant med kan gjøre det så bra.

Oppskriften på suksess ligger i å få «normale» mennesker til å gjøre unormalt bra ting. Kjetil Knutsen har fått bevisstempelet på at han er dyktig nok til å overta en Premier League klubb.

Les: Har kommet med krav hinsides all fornuft

Norwich som er nederst i Premier League har sparket sin manager Daniel Farke. Eneste seier i Premier League kom rett før de ga sin manager sparken (2 – 1 mo Brentford). Mathias Normann var glimrende og stod for de ene målet. – Fra å være ukjent i Russisk liga ble den norske spissen med fortid i Bodø/Glimt en fanfavoritt.

Norwich er godt inne i dialog med Dean Smith og Frank Lampard, men før de bestemmer seg skal de finne ut av hva som er greia med Bodø/Glimt!. Sky Sports melder at klubben har startet dialog Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen

Les: Bekreftet: Steven Gerrard er tilbake i Premier League!