Kai, we´re waiting. (foto: chelsea, twitter)

Mens vi hoderystende kikker på transferlista til Lampard i sommer, presser en tysk 21-åring på for at Chelsea skal notere seg for sin 7. overgang.

Kai Havertz har allerede rukket å stå i 118 Bundesliga-kamper, noe som forteller om den helt spesielle kombinasjonen av supertalent og erfaring på høyeste nivå. Når du i tillegg plusser på at midtbanespilleren har levert 36 scoringer og 25 assists, oser det toppspiller.

Les: Talksport: José Mourinho og King har noe stort på gang

Bayer Leverkusen vet dette like godt som noen, og venter fortsatt på at Chelsea skal skyve over budet på rundt 1 milliard kroner. De personlige betingelsene har Chelsea og Havertz allerede blitt enige om, nå er det opp til den tyske arbeidsgiveren.

Ifølge Sky Sports har Havertz sett seg lei av å se mulighetene forsvinne til å være med på noe virkelig stort neste sesong, og har lagt press på Bundesliga-klubben for at de skal ta foten bort fra overgangsbremsen.

Les på Engelske klubber: Sport: Manchester City har en 5 års-plan klar for Lionel Messi

Vi tenker det er flere Premier League-managere som biter negler og heier på Bayer Leverkusens evne til å ikke gi seg. Ifølge rivalene trenger ikke Chelsea et av Tysklands aller største offensive talenter. Det får holde med Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Thiago Silva, Malang Sarr og Xavier Mbuyamba.

Det er ikke tvil om hvem som planlegger den kuleste festen på balløya. Go Chelsea!

Les: Og der kom bekreftelsen fra Neymar