Lukker døra etter Thiago. (foto: neymar, twitter)

Med Messi på flyttefot er det flere som ser for seg Barcelona hurtigtenke på å reversere planen om ikke å krige for Neymars overgang denne sommeren.

Klubben trenger sårt et ikon som vurderer Barcelona fortsatt som kandidat til de største trofeene. Hvis Barcelonas advokater klarer å overbevise om at det faktisk foreligger en kontrakt med Messi som vil gi noen solide milliarder i klubbkassa ved exit, hva er mer naturlig enn å gå rett på mål nummer 1?

Selv om Inter-spilleren Lautaro Martinez har hatt en argentinsk tå på vei over til Barcelona i sommer, har Barca-presidenten aldri lagt skjul på at Neymar skal tilbake til Camp Nou.

Les: Endelig en deal! Manchester United parkerer Barcelona og Tottenham

For at ingen skal få noen ideer frem mot oktober, har Neymar bestemt seg for å tale.

-Jeg blir hos PSG neste sesong. Jeg fortsetter med ambisjonen om å returnere til Champions League-finalen, denne gangen for å vinne den. Jeg liker tanken på å gjøre alt for sette min signatur i historieboka til klubben min, sier Neymar til PSG Le Mag.

Les på spanskfotball: Marcelo er tilbake hos Real Madrid!

Selv om Neymar har vist sine fantastiske skuespillertakter tidligere, høres dette ut som noe definitivt. I det minste for kommende sesong.

Vi kjenner at det er noe beroligende med at Neymar blir på sin post. Messi i spill er mer enn våre fotballhjerter takler i løpet av en sommer.

Les: Sport: Manchester City har det ekstreme tilbudet som sikrer Messi og blidgjør UEFA