Griezman. (barcelona, twitter)

Mens fotballen ligger bomstille, jobber ligaene, klubbene, UEFA og spillerforeningene febrilsk for å minimere skadeomfanget og sikre overlevelse lenge nok til å komme seg gjennom krisen. Hos Barcelona informerte klubbpresidenten sine rivaler om at selv i krisesituasjoner akter Barcelona å gjennomføre overgangene «som er nødvendige».

Det siste året har det virket som Neymar er nødvendig på Camp Nou. Barcelona forsøkte seg forrige sommer uten hell, men har hele tiden signalisert at de ikke akter å gi opp. «Foræderen» Neymar skal tilbake og inn i Barcelona-varmen.

Antoine Griezmann var tiltenkt en rolle som et slags plaster på Neymar-såret, men har fulgt Coutinhos spor og alt annet enn imponert sine arbeidsgivere (i forhold til forventningene).

Les: Manchester United søler bort en unik mulighet

Ifølge Sky Sports jobbes det nå med en handel som skal slå løse situasjonen på en coronakrise-spisbar måte uten flere milliarder i utlegg.

Sky Sports hevder at Barcelona nå har puttet inn Griezmann i en slags bytteavtale med PSG.

Den engelske mediegiganten hevder PSG nå vurderer Neymars pris å ligge på rundt 1,7 milliarder kroner, mens Barcelona plasserer Griezmann til rundt 1,1 milliarder kroner.

For Barcelona hadde dette løst to store utfordringer på en elegant måte. For PSG kan dette byttet, pluss noen hundre millioner kroner i mellomlegg, være en en mulig løsning.

Neymar vil uansett bort, og Paris-klubben kan neppe forvente over to milliarder kroner i disse krisetider.

Lukter vi en handel?

Les: Dro inn «en Neymar» i agenthonorarer