Kunne ikke garantere Henderson noe mer spilletid før VM. (foto: united, twitter)

Da Ole Gunnar Solskjær og teamet hentet tilbake unge Dean Henderson etter 2019/20-sesongen som outstanding sisteskanse for Sheffield, fikk keeperen signaler om at hans tid nå var kommet på Old Trafford. For David de Gea ble ikke dette en manglende tillitserklæring, men en perfekt motivasjon for å kjempe seg tilbake til toppform. Resultatet ble at spanjolen nektet kronprins Henderson spilletid.

For 25-åringen endte det forrige sesong med puslete 458 minutter på kamparenaen, der nesten halvparten av tiden kom i Premier League 2.

LES: Bayern München vurderer å gjøre det utenkelige

Med VM-sluttspill om noen måneder, har det hele veien gått mot utleie for Henderson – eller permanent exit Old Trafford. Manchester United trenger minst to keepere som holder toppnivå, der Henderson har spilt en viktig rolle på treningsfeltet og som sikkerhet hvis David de Gea skulle få flis i fingern. For 25-åringen Henderson med ambisjoner om å vokte buret til De Tre Løvene, er dette uaktuelt.

HER HAR DU DE TRE BESTE REDNINGENE I PREMIER LEAGUE 2021/22:

LES: Scott Parker går for gjenforening med tidligere Fulham-spiller

Ifølge Sky Sports har Henderson nå skrevet under på leieavtale med Premier League-klubb. Det er Nottingham Forest som overlykkelig har åpnet døra, og har sikret seg keeperen som bidro sterkt til at Sheffield United tok en råsterk 9. plass i Premier League, bare 12 poeng unna Champions League-billetten. Sesongen etter, uten Henderson på banen, endte det med nedrykk.

LES: Planlegger bud på Son!

Høres ut som den perfekte match. Dean Henderson får nok å gjøre for Premier League-ferskingene, Forest vet de har keeperen som kan redde de nødvendige poengene for at sesongen ikke ender med nedrykk.