Williot The Kid. (foto: hammarby, twitter)

Hammarbys sportssjef er ikke i tvil om at de sitter på en fotballjuvel som skal utvikles videre i det store utland – og etterlate seg en godt fornøyd økonomidirektør hos Allsvenskan-klubben.

18-åringen Williot Swedberg står registert med imponerende 5 scoringer på sesongens 6 første kamper i Allsvenskan. Den offensive midtbanespilleren var på The Guardians liste over de 60 største unge fotballtalentene i verden i 2021, i februar 2022 var Swedborg ifølge ryktene tett på en signering med Lokomotiv Moskva for rundt 4,5 millioner euro.

Les: Verken Manchester City, Liverpool eller Chelsea legger seg i veien for Manchester United sitt drømmemål

Det ble ingen overgang, som vi alle kan skjønne, men Hammarby gjør klart for at noe skal skje i sommer. Ikke overraskende etter at speidere fra Barcelona og Manchester United ble observert på tribunen (SportExpressen) i 0-0 kampen mot Malmø FF.

På spørsmål etter kampen var sportssjefen ikke overrasket over det fine besøket.

-Det er sikkert flere (speidere) her, sier Jesper Jansson til Expressen.

Les på Tysk fotball: Lukas Hradecky har ingen grunn til å angre på at han takket nei til Manchester United

Det har kommet interesse og enkelte bud som Hammarby skal ta stilling til, på spørsmål om det er et salg på trappene, svarte sportssjefen:

-Absolutt. Det kan skje noe, men vi har ikke noe stress og inget behov for å selge.

Med kontraktsutløp i 2024 kan Hammarby rolig se budene komme til de er fornøyde med summen. Med United -og Barcelona-representanter på tribunen, kan dette bli en riktig så interessant sommer.

Les: Barcelona sliter med å selge supertalentet klubben digget