Depay. (foto: barcelona, twitter)

Memphis Depay har kommentert den sterke interessen fra Premier League.


Tidligere Manchester United-spiss Memphis Depay har snakket om fremtiden sin i Barcelona til tross for at han er sterkt linket til en retur til Premier League.

Memphis Depay sier at han ønsker å bli i Barcelona i flere år på grunn av rapportert interesse fra en rekke Premier League-klubber.

Nederlenderen har blitt koblet til en retur til engelsk fotball etter å ha scoret 11 mål på 24 kamper for de katalanske gigantene siden han kom fra Lyon i fjor sommer.

LES: Liverpool planlegger bruke store deler av sitt transferbudsjett på å styrke midtbanen

Men Depay har erklært at han ønsker å bli i Barcelona og har ingen planer om å dra. Han sa: «Jeg kom hit til Barcelona med ønsket om å spille for laget – og selvfølgelig vil jeg føle meg viktig her i flere år.»

Med Depays kontrakt satt til å utløpe i juni 2023, kan Barcelona bestemme seg for å tjene penger på Depay til tross for at han bare signerte for et knapt år siden. 28-åringen, som kom til klubben gratis. Depay har fått lite spilletid etter ankomsten til Pierre Emerick-Aubameyang i januar.

UNITED: Byr 42 millioner pund pluss Anthony Martial

Aubameyang har scoret 11 ganger på 19 kamper etter at han kom fra Arsenal, med Ferran Torres og Ousmane Dembele som de foretrukne tre på topp. Depay startet kampen Real Mallorca på søndag, hvor han scoret i en 2-1-seier på Camp Nou.

Det har blitt hevdet at Depay har fått forespørsler fra flere Premier League-klubber de siste ukene. Både Arsenal, Tottenham og Everton skal være blant dem.