Null stress, lads. Straffekonk er gøy.

Når England reiser til VM skal de opp mot verdens beste fotballspillere. Da er det avgjørende at trener Southgate har med seg de mest formsterke spillerne. Denne uken kom laguttaket til Southgate, som alltid skaper diskusjon om hvem som er med, hvem som er utelatt. Noen dager senere avgjør en av spillerne som ble holdt utenfor, kampen mot et av verdens beste forsvar.

Ivan Toney. Før Soutgates landslagsuttak hadde Brentford-spissen vært med i troppen til Englands siste kamper i Nations League. Skulle bare mangle, som en av toppscorerne i verdens tøffeste liga for en klubb som for to sesonger siden var i Championship. Det skulle likevel ikke holde for Southgate som ikke ga 26-åringen billett til Qatar.

LES: Barcelona-kamp på Ødegaard før VM-finalen

På lørdag skulle Toney og Brentford opp mot et av verdens beste angrep – og forsvar hos Manchester City i siste Premier League-kamp for VM-pausen.

Her ble det et skikkelig Toney-show på Eithad. Første scoring etter 16 minutter, utligning til City på tampen av første omgang, målløs andre omgang og mot poengdeling – før det smalt fra Toney i det 90.+ 8 minutt til 1-2 seier og tre poeng til Brentford.

Dette var Ivan Toneys 10. PL-scoring på 14 kamper. Matchvinner mot en av verdens tøffeste motstandere – på bortebane. Er det en formsterk spiller England definitivt kunne hatt verdi av å ha med seg, så er det Toney. Dette skjønte nok Southgate på lørdag.