Lektor Frank doserer. (foto: brentford, twitter)

David Raya rangeres denne sesongen som en av de beste keeperne i Premier League, der tre storklubber foran et keeperbytte har Raya som sterk kandidat. Thomas Frank har tidligere sagt han tror han klarer å overbevise spanjolen om å bli hvis det blir Champions League-billett. Et hårete mål som er teoretisk mulig, men ikke mer enn det. Nå har tydeligvis Frank også innsett at Raya er på vei bort.

Med ett år igjen av kontrakten og uten tegn til å forlenge, jobber Brentford med erstatteren. Manchester United, Tottenham og Chelsea har alle signalisert sin interesse for 27-åringen som har gått gradene fra Championship til øvre del av Premier League med Brentford.

LES: Tuchel har overtalt førstemann til å forlate Chelsea

Raya har selv bekreftet han har avslått flere tilbud fra Brentford. Ifølge Kicker har Brentford vist stor interesse for å hente inn en Bundesliga-keeper, det tyske mediet hevder Freiburgs Mark Flekken nå er blinket ut som erstatteren til Raya.

29-åringen har spilt litt under radaren til de største klubbene frem til denne sesongen. I mars 2022 fikk han debuten på det nederlandske landslaget, siden den gang har det blitt fire kamper for de oranje.

Denne sesongen har Flekken gjort seg bemerket i Bundesliga med solide 10 clean sheets på 24 kamper, nå har Freiburg fingeren på Champions League-billetten på 4. plass i Bundesliga – godt hjulpet av Flekkens storspill.

LES OGSÅ: United setter avgjørelsen om forsvarsspiller på vent

Thomas Frank kaller på neste keeper han skal coache opp i stjernehimmelen.