Your're ready! (foto: united, twitter)

På søndag braker det løs på St James’ Park. Newcastle skal revansjere finaletapet mot Man United i ligacupfinalen, begge klubbene trenger poeng i jakten på Champions League-billetten for neste sesong. For Erik ten Hag er det derfor en lettelse å se sin desidert viktigste angrepsspiller tilbake på treningsfeltet.

Marcus Rashford forsvarer tittelen «desidert viktigste» i Ten Hags angrep med 27 scoringer på 44 kamper. Sir Alex var glad på 25-åringens vegne for suksessen, men minnet også på at United denne sesongen har vært skremmende avhengig av en enkeltspillers scoringer.

LES: Blinket ut som langsiktig løsning for Premier League-klubb

På fredagens pressemøte var det en energisk Erik ten Hag som kunne melde at toppscoreren styrer inn mot søndagens kamp etter å ha pådratt seg en skade før landslagspausen.

-Jeg er positiv. Han har fått noe behandling og har trenet alene, men på fredag har han vært tilbake på trening med laget, sier United-manageren på pressemøtet.

LES OGSÅ: Straffes for Ramos-hets

I ligacupfinalen hamret Rashford inn den andre scoringen i 2-0 seieren mot Eddie Howes menn, nå er 25-åringen klar for mer.