Allez, allez! (foto: palace, twitter)

Da Crystal Palace valgte å sende Patrick Vieira ut porten tidligere i måneden, ristet Vincent Kompany oppgitt på hodet. Nå viser det seg at Arsenal-legenden kan være på vei tilbake om ikke så altfor mange svinger.

Burnley-manager Kompany mente Palace gjorde en gedigen tabbe med å sparke franskmannen, nå jobbes det for å utnytte denne tabben.

LES: Fra Saudi-Arabia til kvinnefotball

-Hvis du underpresterer i jobben din, da er det fair at klubben beslutter å stanse samarbeidet, men hvis du overpresterer – som Palace gjør – bør personen som treffer beslutningen komme frem. Han har fjernet en manager som har overprestert, sa en oppgitt Kompany til Manchester Evening News.

En manager som har overprestert. Ifølge talkSport jobbes det med en plan på Elland Road. Vieira var på short list da klubben landet på Jesse Marsch som Bielsa-erstatter, ifølge det engelske mediet har franskmannen en høy stjerne hos Leeds-ledelsen.

Så hva med Javi Gracia, som ble hastehentet som erstatter for Marsch i februar? Leeds har elegant manøvrert seg i posisjon til å velge Vieira før neste sesong. Leeds meldte i februar at Gracia er på «fleksibel kontrakt», med potensielt kontraktsutløp for Gracia i sommer, står Leeds åpen til å invitere Vieira inn.

LES OGSÅ: Overbevist tredjedivisjons-spiller selges for 800 millioner

For oss vil Patrick Vieira være en glimrende langsiktig løsning for Leeds. Franskmannen kjenner Premier League bedre enn de fleste, har vist han holder mål som trener (på tross av hva Palace-ledelsen plutselig fant ut tidligere i mars) og er ivrig etter å returnere til verdens tøffeste liga så raskt som mulig.