Skuffet.

Fotball er ferskvare. Derfor tillater vi oss å beskrive Spanias dominans for noen mesterskap siden som gammel storhet. Nå skal en 48-åring trolig inn å rette på dette.

Luis Enrique.

Treneren som frivillig trakk seg fra jobben i Barcelona er nå trukket frem som den heteste kandidaten til å lede det spanske landslaget.

Spanias VM-deltagelse fortjener å betegnes som et sirkus:  Julen Lopetegui ledet spanjolene frem til mesterskapet, men måtte gå to dager før Russland-VM etter å ha skrevet avtale med Real Madrid, og sportsdirektør Fernando Hierro måtte legge fra seg dressen og lede Spania under verdensmesterskapet.

Hierro har nå gitt beskjed at det holder med denne korte gjesteopptredenen. Ifølge Marca snakkes det nå kun om Luis Enrique.

Har vist at han har det som skal til, både med og uten fotballsko.

Den tidligere Barcelona- og Real Madrid-spilleren fikk med seg 62 A-landskamper for Spania, har trent Celta Vigo og Roma, før han kom til Barcelona og ledet katalanerne til to seriegull og én triumf i Champions League.

Det blir litt av en oppgave for 48-åringen å lede det pågående generasjonsskiftet som skjer på landslaget. Samtidig med at de store stjernene fortløpende legger opp, byr dette samtidig på muligheten til å gi plass til neste generasjon fotballspillere.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds