Damsgaard. (foto: sampdoria, tiwtter)

Interessen for Mikkel Damsgaard har eksploderet etter at 21-åringen viste at han ikke sto tilbake for de beste avslutterne i EM.

Ifølge Calciomercato satte Liverpool og Everton i gang et race etter Damsgaard, AC Milan skal ha kommet med et bud på rundt 20 millioner euro pluss Andrea Conti.

Les: Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg

Forrige uke kom La Republicca med påstanden om at Sampdoria hadde mottatt et bud fra Tottenham på 25 millioner euro. Sampdoria skal tidligere ha satt prislappen til 35 millioner euro, men skal ifølge den italienske avisen være villig til å forhandle.

Nå hevder La Republica at Atalanta har kastet seg inn i kampen om Damsgaard, der penger fra det potensielle salget av Christian Romero til Tottenham (Spurs skal ha gitt bud på 42 millioner pund), skal brukes til å overtale Sampdoria om at Damsgaard ender hos Atalanta.

Les på Tysk fotball: De beste filmene på Netflix for øyeblikket

Atalanta kan skilte med Champions League-spill (som fotballstjerner på 21 nå til dags forventer), og stiller sterkt. For oss blir det en kul twist med at penger fra Tottenham skal ende opp med å nekte Totteham Damsgaard.

For spesielt til å bli en realitet? Ikke i dette overgangsvinduet, nei. Alt kan skje – og skjer.

Les: Liverpool har kuttet båndet til Xherdan Shaquiri