(c) Foto AC Milan: Andrea Conti

Andrea Conti har fått mesteparten av sin første sesong i AC Milan ødelangt på grunn av skade, men nå er den 24-år gamle høyrebacken på vei tilbake. 

AC Milan la ikke papp imellom i sommerens overgangsmarked, men det tok lang tid før det begynte å gå fra. Andrea Conti som kom fra Atlanta var en av de som ikke fikk til å bidra på grunn av en kneskade han pådro seg i slutten av August. – Han har også hatt ryggplager.

Les: Balotelli er klar for et heidundrande comeback

Det har bare blitt fem kamper så langt, nå har AC Milan annonsert at de tar han inn på reservelaget med det for øyet at han raskt skal tilbake på førstelaget.

«Jeg føler meg i god form, og det har vært viktig for meg å ta noen minutter i benene til reservelaget før han returnerer til serie A».

«Jeg har vært med laget i det siste, så jeg kjenner trenerens nye planer og vet hva han forventer av meg når jeg er tilbake,» sa Andrea Conti klubbens hjemmeside.

Andrea Conti har har fått sin landslagsdebut da Italia da Gianpiero Ventura tok han ut til kvalifiseringenskampen mot Israel i mai 2017.

Sjekk ut oddsen