Har i overkant mange spillere. (foto: arsenal, twitter)

Ben White er i hus og skal være en av byggesteinene i forsvaret til Arsenal. Forrige sommer var det Thomas Partey som var det viktigste trekket til London-klubben på overgangsmarkedet. 40 minutter ut i kampen mot Chelsea på søndag kom skaden som ødelegger noe av flow´en Arteta jobber med å bygge opp før sesongstart.

Da måtte Thomas Partey geleides ut av banen. Arsenal tapte 2-1 etter en gavepakke fra Bellerin til Tammy Abraham, men det var ikke dette som fikk frem bekymringsrynken hos Arteta.

Les: Kai Havertz har skumle planer

-Han (Partey) skal til en skanning imorgen, og akkurat nå ser det ikke bra ut. Han hadde smerter og kunne ikke fortsette, noe som er uvanlig for Thomas, sier Arsenal-manageren til klubbens hjemmside.

Forrige sesong hadde den ghanesiske landslagsspilleren også problemer med skade, noe som resulterte i fattige 24 Premier League-kamper i debutsesongen.

Les på Tysk fotball: Nagelsmann har gjort det han kan for å stanse Leon Goretkza

13. august skal Arsenal åpne Premier League-sesongen med kamp mot overhungrige Brentford. Høres ikke akkurat som at Partey blir å finne i lagoppstillingen til Arteta.

Get well soon.

Les: Swansea overrasker med valg av ny manager