Victor Lindelöf og Harry Maguire

I går, på selveste julaften ble det endelig offisielt at Sir Jim Ratcliffe kjøper 25% av Manchester United og vil overta både kontroll over den daglige driften av klubben og sørge for oppussing og fornyelse av Old Trafford.

The Mirror skrev i dag om hvilke syv spillere som de mener vil forlate klubben etter hans overtagelse.

Les: Gareth Southgate lar seg ikke skremme av Premier League

I løpet av julaftens kveld ble det klart at milliardæren Sir Jim Ratcliffe kjøper 25 prosent av Manchester United for 1,25 milliarder pund.

Det vil bli store endringer i troppen. Avisen navngir totalt syv spillere som nå henger løst i klubben.

En av dem: Den svenske landslagskapteinen Victor Nilsson Lindelöf.

Den svenske midtstopperen har en utløpende kontrakt med klubben, men har en klausul skrevet inn i kontrakten som gjør at den kan forlenges med ett år. Manchester United har tidligere uttalt at de ønsker å forlenge med Lindelöf, men The Mirror skriver nå at Ratcliffe forventes å ha en «hardere tilnærming» til kontraktene som skrives og at det er sannsynlig at klausulen ikke vil bli aktivert.Derfor sier Lindelöf kan selges allerede i januarvinduet slik at Manchester United kan få betalt for ham.

Victor Nilsson Lindelöf kom til Manchester United fra Benfica i 2017 og har spilt 18 kamper for klubben denne sesongen. Totalt er det blitt 249 kamper for svensken, som for øyeblikket er skadet og forventes å gå glipp av en rekke kamper.

Andre spillere som ser ut til å ha gjort sitt i klubben er Jadon Sancho, som har havnet på kanten med Erik ten Hag og Donny van de Beek, som sies å være klar for Eintracht Frankfurt. Heller ikke spissen Anthony Martial forventes å få forlenget kontrakten til sommeren, akkurat som den skadde midtstopperen Raphael Varane.

Les: Må velge mellom Joao Felix og Joao Cancelo

Andre spillere som kan selges er prestisjesigneringen Antony, som kostet over en milliard kroner, men som ikke fant riktig passform i klubbens offensiv. Det samme gjelder midtbanespilleren Casemiro, som ifølge rapporter ikke har imponert Ratcliffe.

Manchester United er nede på åttende plass i Premier League etter 2 – 0 tapet mot West Ham på lillejulaften.