Erik Ten Hag

Allerede i midten av mars var Ajax sin suksessmanager Erik ten Hag oppgitt over at Manchester United ikke hadde gitt han et konkret tilbud, men fortsatte sonderingene. – I sommer skal midlertidig manager Ralf Rangnick byttes ut med en permanent, sonderingene skjer samtidig som laget presterer stadig dårligere.

RB Leipzig som har store energidrikkpenger i ryggen har bestemt seg for at hegemoniet til Bayern München skal utfordres en gang for alle. Klubben som kjenner Rangnick godt og har mye å takke han for benytter argumentet, når en som er så god som ham, ligger ikke problemene til Manchester United på manageren, men høyere opp i systemet.

Les: Bare noen uker til Juan Mata sine åtte år på Old Trafford er over

Erik ten Hag er sendt i tenkeboksen, gitt han har stor beundring for Ralf Rangnick, han ønsker ikke selv om noen måneder bli sendt ut portene på Old Trafford med halen mellom beina og taperstempelet trygt plantet i panna.

RB Leipzig ser sin besøkelsestid og benytter usikkerheten til å legge frem en svært fistende plan ovenfor Ajax sin suksessmanager. AD melder at de i motsetning til de signaler som kommer fra Manchester ønsker å gi han stor grad av autonomi ikke bare på banen, men også strategi og spillerkjøp.

Erik ten Hag har ikke reagert positivt på alle bevegelser som Manchester United har gjort med tanke på eksisterende spillerstall og hvem de går etter i spillermarkedet.

Les: Massivt av Kristoffer Ajer og Brentford!

I motsetning til Manchester United ligger RB Leipzig godt an for spill i Champions League neste år.