Barcelona som befinner seg midt i økonomisk uvær har ikke lenger sine to desidert best betalte spillere i stallen lenger. – For noen dager siden gikk Lionel Messi med stor dramatikk til Paris Saint-Germain og rett før overgangsvinduet stengte ble det klart at Antoine Griezmann returnerer til Atlético Madrid etter to år i Barcelona.

De regjerende seriemestrene har et mer edruelig forhold til penger og måtte få til en avtale for Saul Niguez før de kunne «hente hjem» sin franske superstjerne.

Les: Jack Wilshere gir seg ikke, men får svi for Brexit

Griezmann kommer på lån ut sesongen, med mulighet for å forlenge lånet i ytterligere en sesong. Angrepsspilleren fikk 74 seriekamper for Barcelona og noterte seg for 22 seriemål.

Han gjenforenes med trener Diego Simeone og klubben han blant annet vant Europa League med i 2018. Griezmann er nummer fem på lista over dem med flest mål i Atlético, med 133 mål på 257 kamper.

For det franske landslaget står han med 95 kamper og 38 mål. Han var del av laget som tapte finalen i Europamesterskapet i 2016 og ble verdensmestre i 2018.

Les: Bekreftet: Moise Keane har fått en av de tøffeste jobbene i bransjen

Samtidig meldes det at Barcelona har sikret seg underskriften til den nederlandske landslagsspissen Luuk de Jong (31). Han kommer fra Sevilla.