Mitrovic med to scoringer mot Liverpool. (foto: fulham, twitter)

I 2020 forlot den brasilanske stjernevingen Willian Stamford Bridge etter 337 kamper. Med 61 scoringer og 62 assists i perioden der Chelsea hentet hjem to Premier League-titler, skrev Willian seg inn i klubbhistorien. Like imponert ble ikke Chelsea-supporterne da han meldte overgang til byrival Arsenal. Året etter var han ferdig med Premier League.

Oppholdet hos Arsenal ble en gedigen nedtur for alle parter, der treårskontrakten ble revet i stykker to år før tiden. Da brasilianeren forlot balløya og returnerte til hjemlandet, trodde vi det var det siste vi ville få se av Willian.

LES: Chelsea vil bruke to milliarder på fire nye spillere!

Men heller ikke hos Corinthians ble det noen opptur. Planen var å spille til 2023, men etter dårlige opplevelser med «supportere» i hjemlandet, har 34-åringen ønsket seg tilbake til Premier League.

Muligheten har kommet hos Marco Silva og Fulham. Ifølge Goal signerer Willian nå kontrakt med den nyopprykkede klubben. Fulham-manageren trenger en spiller proppfull av Premier League-erfaring, det har den brasilianske vingen nok av.

Hos Corinthians har det blitt 63 kamper med 3 scoringer og 8 assists på 34-åringen. Det skjer kule ting hos Fulham om dagen. Først sjokkåpning for Liverpool-supporterne der Fulham krevde poengdeling, nå signering av en tidligere Chelsea-stjerne. En totalt overraskende signering som skal bli spennende å følge.

LES: L’Equipe: Icardi har fått beskjeden fra PSG