Årets klem! (foto: barcelona, twitter)

Den nye Chelsea-eieren tar arven etter Roman Abramovich på alvor og pengene sitter fortsatt løst på Stamford Bridge. Enhver frykt for at deres overdådige pengebruk ville ta slutt etter russernes exit har fått ro i sjelen i løpet den første sommeren under Boehly.

Han allerede investert 168 millioner pund for å signere Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka og Gabriel Slonina.

Og Chelseas neste fire overgangsmål vil ta sommerhandelen hans til utrolige £358 millioner!

Sky Sports melder at London-klubben nærmer seg signeringene av Pierre-Emerick Aubameyang og Frenkie de Jong. Duoen får lov til å forlate Barca ettersom LaLiga-klubben må få sitt skjøre budsjett i balanse.

LES OGSÅ: Barcelona vil også terminere kontrakten til fjorårets toppscorer

Slik det er nå, klarer ikke Barcelona å registrere alle de nye spillerne, noe som betyr at nysigneringene Andreas Christensen og Franck Kessie kan dra gratis på lørdag.

Aubameyang er ferdig i Barcelona? (foto: barca, twitter)

Det ser imidlertid ut til at Chelsea er i ferd med å bli Barcelonas redningsmenn.

Den første mannen som ankommer vil være Aubameyang. Den tidligere Arsenal-spissen kom til Barca gratis i januar og har fått en bra start, og scoret 13 lag på 23 kamper.

LES OGSÅ: Sjokkretur til Premier League!

Ankomsten av Robert Lewandowski betyr imidlertid at han ikke lenger er nødvendig. Barca vil kreve inn et gebyr på 25 millioner pund for 33-åringen. Og Aubameyang er ivrig etter å returnere til London og spille for sin tidligere Dortmund-sjef Thomas Tuchel igjen.

Frenkie de Jong skal følge Pierre-Emerick Aubameyang.
Neste gjennom døren kommer Frenkie de Jong. Fremtiden hans har vært usikker i hele sommer, og Barcelona ønsker å selge ham.

Overgangen til Manchester United ser ut til å gå i vasken. Men en overgang til Chelsea er mer aktuell enn noen gang. Å bo i London og tilbudet om Champions League-fotball nok til å overbevise ham om å flytte. The Blues er villige til å matche £73m-avgiften United hadde avtalt.

Fofana på vei til Chelsea. (foto: leicester, twitter)

Etter Barcelona-duoen er Chelsea klare til å begynne å jobbe med ytterligere to spillerkjøp.

Klubben er villige til å øke budet for Wesley Fofana. Begge åpningstilbudene har blitt avvist.

Et tredje bud, angivelig verdt rundt 80 millioner pund, vil trolig bli akseptert av Leicester. Den franske forsvarsspilleren har gjort det klart for klubben at han ønsker å forlate og spille for deres Premier League-rivaler.

Den fjerde spilleren er Cesare Casadei.

19-åringen får forlate Inter i sommer, med en rekke klubber som er interessert.

Nice er angivelig i miksen for å signere midtbanespilleren, men Chelsea skal være nærme en avtale. Summen for Casadei skal være £12 millioner.