Manageren har avskrevet Havertz. (foto: leverkusen, twitter)

Bayer Leverkusen manager Peter Bosz bekrefter at det 21 år gamle supertalentet Kai Havertz uttrykt et ønske om å avansere i karrièren. Leverkusens unge stjerne Kai Havertz har lenge vært usikker på veien videre. Siden han debuterte for Leverkusen sitt første lag i 2016, har det blitt 46 mål og 31 assist på 150 kamper for klubben.

Målene kommer tettere og tettere, senest scoret Havertz da Leverkusen tapte for Inter Milan i Europa League-kvartfinalen, og den kampen kan godt ha vært hans siste for klubben.

Les: 8–2: Se alle målene fra Bayerns overkjøring av Barcelona

«Etter nok en sesong på toppnivå for Leverkusen, er Kai Havertz klar til å gå over noe større» Det sier Peter Bosz ifølge Goal.

«Det har alltid vært tydelig at det ville bli diskutert så snart Europa League var over for oss, men det er ikke noe konkret tilbud ennå»

Det re ikke mange klubber som i nåværende klima har råd til regnet 1,1 milliarder kroner, de fleste regner med at det er Chelsea det er snakk om. – En ting er imidlertid helt sikkert, Kai Havertz hadde ikke bedt om en exit uten å ha en klubb på gang.

Kai Havertz har spilt 45 kamper den siste sesongen, der han har scoret 18 mål og kommet med ni assist.

Les: «Jeg stikker hvis det hjelper klubben»