Cedric Soares og "familien"

Den portugisiske høyrebacken Cedric Soares har gjort sitt i Arsenal. – 32 åringen takker for seg uten et gram med bitterhet, tvert imot, han er evig takknemlig for å ha fått æren av å spille for Arsenal.

«Du vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt»

Cedric Soares (32) kom til Arsenal fra Southampton vinteren 2020, først på lån og deretter på permanent basis seks måneder senere. – Det har blitt mindre spilletid enn ønsket, den siste sesongen bare fem kamper, så det er ingen overraskelse det nå er over.

Les: Melder Vincent Kompany er i forhandlinger med en av verdens beste klubber

Nå opplyser Soares at han slutter ved kontraktslutt om noen dager, og takker for tiden i London-klubben.

«For et lag og for en klubb. Når jeg sier lag, mener jeg akkurat det. Kvaliteten på alle spillerne, profesjonaliteten du viser, hvilke flotte mennesker du er. Takk,»

«Når jeg sier klubb mener jeg alle avdelingene, alle de ansatte som hele tiden legger ned alle de harde timene på og utenfor banen for å gjøre det mulig å spille på høyeste nivå. Når jeg sier klubb betyr det også hjertet sitt og med det Jeg mener dere, fansen, som gjorde denne reisen så surrealistisk og uforglemmelig, så til alle fansen, jeg vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt.

Totalt ble Soares notert for to mål og fem assist på 64 kamper med Arsenal. Han var på lån i Fulham vårsesongen 2023. Videre har han bakgrunn fra spill i Inter og i Sporting.

Cedric Soares siterer den spanske midtbanespilleren Cesc Fabregas som brøt igjennom med Arsenal: “Once a gunner, always a gunner.”

Les: Aston Villa skriver rekordavtale med Adidas