Ross Barkley

Alle tre som rykket opp til Premier League i fjor, tok turen ned igjen Championship på kortest mulig tid. Luton Town gjorde det best av nykommerne og havnet på 18.plass som er den øverste plassen av de tre som rykker ned.

Litt trist egentlig, Luton Town var en ekte Askepott-historie som hadde fortjent en prins.

Sheffield United havnet på 20.plass, mens Burnley under ledelse av Manchester City legenden Vincent Kompany havnet på 19.plass

Les: Melder Vincent Kompany er i forhandlinger med en av verdens beste klubber

Hver gang en klubb rykker ned (eller får overraskende suksess) står klubber pasat til å sope opp spillere og trenere. – Sommerens garasjesalg er i gang også for Luton Town som med små resurser har levert tidvis underholdende fotball.

Den tidligere Everton- og Chelsea-midtbanespilleren Ross Barkley singerte før Luton Town før sesongen, han sørget for fem mål og fire målgivende på 32.Premier League kamper.

Nå er samtaler igang mellom Aston Villa og Ross Barkley, Luton Towns eneste stjerne.

The Athletic skriver at 30 åringen er ivrig etter å bli med på det som omtales som «mirakelet i Birmingham» Ross Barkley er som så mange andre imponert over hva Aston Villa manager Unai Emery har fått til med Aston Villa.

Aston Villa er kvalifisert til Champions League etter å ha «kapret» den siste plassen fra Tottenham som mistet fart på slutten. Unai Emery ønsker seg Ross Barkley, som var på lån i klubben fra Chelsea sesongen 2020/2021 inn i en tid hvor klubben skal bevise de klarer å holde seg på topp.

Les på F7: Aston Villa skriver rekordavtale med Adidas