Liker å forme dem unge. (foto: liverpool, twitter)

Vi tror fortsatt Ole Gunnar Solskjær kommer til å bruke månedene fremover til å overbevise Ed Woodward om hvem som er verdig som permanent manager fra sommeren, men kan ikke se helt bort fra kandidatene som nå nevnes fortløpende.

Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane og Laurent Blanc. Dette er navn som skal være på listen til styreleder Woodward. Nå er det heller urealstisk at Pochettino kommer til å bevege seg bort fra Tottenham med det første, så flere kandidater vil dukke opp de neste månedene.

Ifølge The Sun har Woodward og gjengen notert Marco Rose på listen.

Hvem er Rose, spør du?

42-åringen holder for tiden hus hos Red Bull Salzburg.

Har forøvrig en norsk kjenning i stallen. (foto: GEPA pictures/ Roger Petzsche)

Les: Antonio Contes flopp klarte ikke å ødelegge Chelsea

Den tidligere forsvarspilleren på Hannover og Mainz, spilte under trener Jürgen Klopp og fikk sikkert med seg noen ideer på hva som skaper en dyktig manager.

En dag vil du få en telefon fra Manchester United, Marco.

Les: Zucarrello klinket inn det nye året!

Etter å ha lagt opp som spiller i 2010, startet ferden som trenerspire. Hos FC Lokomotive Leipzig endte det i 2012/13-sesongen med 9 seire på 30 kamper. Dermed bar det til ungdomslaget hos Salzburgk, før han tok over kommandoen for førstelaget i 2017.

Og det var her Rose fikk fart på sin andre karriere. Forrige sesong resultere det i semifinale i Europaligaen og seier i hjemmelig liga. Denne sesongen virker de uslåelige i Østerrike og i Europaligaen.

Listen med navn kan ikke overgå resultater. (foto: united, twitter)

Spennende manager, dette, men hvis Solskjær taper racet på grunn av tidligere meriter som trener, faller nok også Rose gjennom. Da er ikke østerrisk liga og europligaen nok å vifte med.

Les: Solskjær er verdt mer enn Real Madrid