Sir Jim Ratcliffe på kontoret samler de beste folka . og det skal skje raskt (foto. Manchester United)

Allerede før Storbrittanias rikeste Sir Jim Ratcliffe kjøpte 27,7% av Manchester United ba han manger Erik ten Hag om å prøve å reparere forholdet til Jason Sancho. – Den nederlandske manageren lyttet ikke på det øret.

Det er ingen hemmelighet at Manchester United manager Erik ten Hag ikke er fan av den 23 år gamle venstrevingen Jadon Sancho. Sancho ble fullstendig fryst ut fra førstelaget til United i september i fjor etter at Erik ten Hag uttrykte sin misnøye med kantspillerens innsatsnivå på trening. Han fikk ikke engang komme på grillfest med sine lagkamerater, eller være med på gruppechat.

Les: Fabregas på BBC podcast: -Det var bedre under Ole Gunnar Solskjær

Med Ratcliffe ved roret vil problemet bli møtt med et nytt perspektiv. Andy Cole (som var Manchester United spiller i seks sesonger) mener det lukter en retur for Sancho.

23-åringen bestemte seg for å utfordre Ten Hags kommentarer offentlig, og etter å ha nektet å be om unnskyldning, ble Sancho sendt til Borussia Dortmund på et seks måneders lån.

Manchester United-aksjonær Sir Jim Ratcliffe er «åpen» for å ta en overgangsbeslutning som potensielt kan opprøre Erik ten Hag, ifølge rapporter.

71-åringen, som er grunnlegger og majoritetseier av INEOS, en av verdens største kjemikalieprodusenter, har kjøpt en minoritets eierandel i klubben i en avtale verdt rundt 1,3 milliarder pund.

Ratcliffe og teamet hans vil overta total kontroll over fotballoperasjonene på Old Trafford, noe som vil gå på akkord med å ta noen vanskelige avgjørelser, inkludert fremtiden til Jadon Sancho. – Skulle det skje lover det ikke godt for fremtiden til Erik ten Hag. Han er allerede irritert bare det tenkes på.

Forøvrig gjør ikke Jadon Sancho det så bra på lån hos Borussia Dortmund, de skal ikke være så keen på en forlengelse på låneavtalen når den går ut til sommeren. – Men mindre det blir et gratis kjøp og redusert lønn.

Så hva vil fremtiden bringe for Sancho? I følge en rapport fra The Sun er Ratcliffe ‘åpen’ for å ønske ham velkommen tilbake til Old Trafford om sommeren.

Manchester United-legenden Andy Cole tror Sancho kan få en livline av Ratcliffe.

«Enten han gjør det eller ikke blir i Manchester United på lang sikt, er gutten fortsatt en veldig talentfull spiller,» sa Cole til Betfred.

«Dere kan alle sitte her og si at han må få hodet riktig, men jeg tror alle trenger å få hodet og tankegangen rett til tider.

«Det har ikke fungert for ham for øyeblikket i Manchester United, men du vet aldri hva som kommer til å skje.

«Jeg lyttet til Sir Jim Ratcliffes kommentarer her om dagen angående Mason Greenwood og hvordan en avgjørelse angående hans fremtid vil bli tatt om sommeren, så det ser ut som de kommer til å gå tilbake til den situasjonen og vurdere den, så jeg tror at Sancho vil også være med i den diskusjonen.»

Cole la til: «Ja, han har hatt en tøff tid, men kan de løse dette problemet? Hvis de ikke kan løse dette problemet, hva er det beste for Jadon Sancho så vel som Manchester United? Det er måten de må se på ting.»

«Hvis du ser på Manchester United de siste 11 årene, hvor mange spillere har kommet til klubben som har forventet mye av dem, og det har ikke fungert, har det alltid vært opp til spilleren?»

«Alt kan ikke alltid være opp til spilleren, og alt kan ikke alltid være opp til klubben.»

«Kulturen er ikke riktig, så du må se på mange forskjellige ting fordi for mange spillere, og for mange gode spillere har kommet til Manchester United og det har ikke fungert. For meg gir det ikke mening», avslutter Cole.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Manchester United