Simon Kjær

Den danske landslagskapteinen Simon Kjær har forlenget med AC Milan frem til sommeren 2024. Kontrakten som ble underskrevet forrige uke forteller hans agent Mikkel Beck er den største i hans karriere så langt.

Den erfarne backen har har etterverdt en lang CV å vise til med klubber som FC Midtjylland, Roma, Wolfsburg, Fenerbahce og Sevilla, men den nye AC Milan-kontrakten er den største uten at vi vet hvor stor. – Pr nå har han en lønn på ca 14 millioner kroner pr år.

Les: Marco Asensio er allerede over kokepunktet

«Denne forhandlingen endte superbra for både Milan og Simon, og det var veldig store smil etterpå fra alle», sier Mikkel Beck til Ekstra Bladet og forklarer størrelsen på den nye kontrakten.

«Simon har hatt store kontrakter i mange år, men dette er hans største kontrakt noensinne».

Beck forklarer videre til avisen at forhandlingene var lange og harde, men at de som nevnt endte godt for alle parter.

Det var angivelig en meget stor vilje fra Milano-klubben til å ønske å forlenge danskens kontrakt, som til tross for hans 32 år fikk en to års forlengelse, noe som ellers er i strid med klubbens politikk med spillere over 30 år.

Les: Fem kamper vi i hvert fall ikke skal gå glipp av 6. og 7. november

AC Milan spilte den 4. Champions League kampen i gruppespillet hjemme på San Siro i kveld mot FC Porto. – Det endte 1 -1 og med det er de absolutt sist i gruppe B med 1.poeng og helt uten sjanse til avansement.