The new Gaffer.

Sean Dyche er på plass på Goodison Park. Denne gangen har ikke Everton skaffet seg en tidligere stjerne med begrenset trenererfaring eller en hot shot som flakser videre til en større klubb når muligheten byr seg. Dyche er en rotekte engelsk manager som er like tøff som han ser ut som og lojal som få andre.

Fra 2012 til 2022 ledet han Burnley frem og opp til Premier League, der arbeidsgjengen fra Turf Moor skapte skikkelig problemer på kamparenaen for de største klubben. Nå skal arbeidsmoralen fra Burnley overføres til Everton, men også spe på med finesse.

LES: Arsenal-spiller på utleie overgår Kylian Mbappé!

Tidligere denne uken kom ryktet om at Union Berlin var på for å signere Isco. Den tidligere Real Madrid-stjerna med blant annet 5 Champions League-medaljer i premieskapet hadde en lite heldig overgang til Sevilla i fjor sommer, der kontrakten ble annulert i desember. Så langt har det ikke blitt noen Bundesliga-kontrakt på Isco. Ifølge The Times er det nå sterk interesse for å signere free agent Isco.

Den teknisk briljante spanjolen står som free agent og klar for signering utenfor overgangsmarkedet, noe som gjør at Sean Dyche kan sikre seg én spiller som har med seg erfaring fra 353 kamper i Real-drakten (53 scoringer, 57 assists) i treningsbagen.

LES OGSÅ: Chelseas 10 villeste signeringer

Spanjolen trenger å vise seg frem og levere, vi tar gjerne en runde med Isco under Sean Dyches ledelse.