Eks-Liverpool. (foto: rangers, twitter)

I oktober takket Michael Beale nei til Premier League-jobb hos Wolverhampton. Treneren ville til verdens tøffeste liga, men det skulle han gjøre med QPR for egen maskin. I overgangen til desember er Beale likevel ferdig hos Championship-klubben. Nå handler det om å lede Rangers til videre suksess, men aller viktigst: Sette på plass erkerival Celtic. Hva er da mer naturlig enn å hente inn ressurser fra Liverpool.

Steven Gerrard viste vei hos Rangers og knuste seiersrekken til Celtic, men valgte exit da klubben trengte ham som mest for å følge opp suksessen i hjemlig liga. Gerrard valgte å hoppe på muligheten hos Aston Villa, under to sesonger senere er han historie på Villa Park.

LES: Haaland og Foden samarbeider om Bellingham

Lang innledning uten spesiell relevans, men vi lar oss underholde av Rangers link til Liverpool. For denne gangen henter den skotske klubben inn Jack Ade. Liverpools Head of Elite Fitness Development og fitnesscoach for spillere under 21, hentes til Glasgow i rollen som Head of Performance.

Ade har tidligere jobbet hos Newcastle og Tottenham, nå skal han være del av Michael Baeles team. Nå skal det presteres på på Ibrox!

LES OGSÅ: