Manuel Pellegrini

Historien om Isco er historien om et av Real Madrid-talentene som skulle gå hele veien, gikk langt, men som aldri brøt gjennom taket. Med 275 minutter på banen denne sesongen har 30-åringen stått utenfor suksessen til kongeklubben. De siste sesongene har playmakeren blitt linket til en Premier League-overgang, nå ser det ut som Isco aldri når balløya.

Med kontraktsutløp til sommeren er det ingenting som taler for at Isco forlenger Real-kontrakten han har hatt siden 2013. Ikke god nok for Ancelottis Real, men fortsatt en av de ypperste i La Liga. Dette har Real Betis innsett, og har ifølge Marca vært i forhandlinger med 30-åringen.

Les: Tilbyr Rashford, Telles og penger i bytte mot Ten Hags drømmesignering

Som free agent har Isco fått tilbudet om toårs-kontrakt der han blir en av de best betalte i Betis-troppen. Sevilla har også jobbet for en signering, men ifølge Marca er Real Betis i pole position. Manuel Pellegrini trente Isco i Malaga (2011-13) og ga det unge talentet springbrettet inn mot Real Madrid.

Fra happy days med Ramos.

Real Betis ligger på en sterk 5. plass, fire poeng bak Atletico Madrid. På lørdag ledet Pellegrino klubben til en imponerende Copa del Rey-tittel. Her er noe stort på gang, en spillesugen Isco i troppen vil gi reven Pellegrini et godt løft inn i neste sesong. Høres ut som en god deal for alle parter.

Les: Barcelona mister muligheten til signeringen som kunne ha endret alt