Sorry, Everton, but not sorry. (foto: spurs, twitter)

Vi har sagt det før og sier det igjen: Ingenting overrasker oss lenger i fotballens verden. Det er likevel rimelig spesielt at en spiller som gjennomfører legesjekk før signering med Everton, noen dager senere skal signere for Tottenham. Velkommen til Arnaut Danjumas verden.

Noen som husker Danjuma i Premier League? Hos Bournemouth var nederlenderen en av de store profilene med 17 scoringer og 8 assists på 52 kamper. Snart to år etter at spissen forsvant til La Liga og Villareal, nå er senterforwarden tilbake for redningsaksjon i bunnen av Premier League. Vel, dette var planen helt frem til denne helgen.

LES: Lewandowski har fått ny sjef

Ifølge The Athletic ble legesjekk gjennomført hos Everton i weekenden, da gjenstod signaturen fra nederlenderen før overgangen kunne kunngjøres. I siste time har Tottenham kommet inn fra siden og kaprer overgangen.

Det er et salig kaos hos Everton med sparkingen av Frank Lampard og plassering under nedrykksstreken, Ifølge The Athletic velger Danjuma nå leieopphold for resten av sesongen i Spurs-drakta. Det engelske mediet hevder 25-åringen er på vei til London for legesjekk (nok én) før overgangen blir offisiell.

Nederlenderen fortsatte suksessen fra Bournemouth hos Villareal med solide 22 mål på 51 kamper. Forrige sesong hamret han inn 10 mål i La Liga, 6 i Champions League, inkludert den matchvinnende scoringen i første kvartfinale som bidro til å sende Bayern München ut av CL (1-1 i andre kamp).

LES OGSÅ: Chelsea har skaffet seg spiller med høyere toppfart enn Haaland

Denne sesongen startet med skade, etter dette har det blitt litt varierende med spilletid på 25-åringen, 6 mål på 813 minutters spilletid sier likevel at Everton kunne fått inn en forsterkning med Premier League-erfaring og målteft, en spiller som kan gjøre en forskjell fra dag én.

Nå blir det heller kamp om Champions League-billett i Spurs-drakta. Spennende signering.