(c) Bilde AS Roma: Alisson Becker

Mundo Deportivo hevder Real Madrid har gått med på en 75 millioner euro plus bonusavtale overgang Roma for den brasilianske målvakten Alisson Becker.

Roma ba om 80 millioner euro, men skal ha gått med på 75 millioner euro pluss ytelsesbonuser. – Det blir en bemerkelsesverdig god forretning for Roma som betalte Internacional 8 millioner euro sommeren 2016

75 millioner euro er ny rekord selv etter inflasjon, Gianluigi Buffons overgang fra Parma til Juventus i 2001 kostet 53 millioner euro.

Den første sesongen for Alisson Becker i Serie A var ikke som førstekeeper, men bak den polske tidligere Arsenal keeperen Wojciech Szczesny som nå er i Juventus i ventemodus for at tidenes dyreste keeper til nå Gianluigi Buffon skal legge hanskene på hylla.

Etter årets sesong i Serie A er det mange som ser på Alisson som en av verdens aller beste, nå blir han den dyreste.

Real Madrid var ikke alene om å ønske Alisson, både Liverpool og Chelsea var meget interesserte. Liverpool skal ha «backet» ut når de nærmet seg en avtale med Real Madrid sin keeper Keylor Navas. Manchester United så på Roma keeperen som en mulighet hvis David de Gea skulle forlate Old Trafford.

Les: Liverpool villig til å betale det det koster

25-åringen har gjort det klart at han bare ville forlate Giallorossi for Real Madrid. Det antas at Alisson allerede har utarbeidet en femårig kontrakt med mulighet for en sjette sesong.