Ikke alltid så lett å holde énmeters-grensen når Zlatan er på banen..(foto: zlatan, twitter)

På lørdag fikk sportsdirektør Zvonimir Boban sparken hos AC Milan. Under tjuefire timer senere beskriver han direktør Ivan Gazadis regime i klubben som et reinspikka diktatur.

-Jeg var ikke klar over at vi var i et diktatur som i Nord-Korea, sier Boban til Il Giornale.

Boban hadde fått med seg at direktør Gazidis bak ryggen hans hadde inngått en avtale i desember med Ralf Rangnick fra RB Leipzig, som skulle inn og rydde opp i klubben. Da Boban gikk ut og kritiserte opplegget til Gazidis, endte det med en Trumpsk avskjed: «Jeg liker deg så lenge det passer meg å like deg».

You´re fired!

Les: Dagen før Manchester-derbyet kom beskjeden om Matic

Ifølge Football-italia har Boban allerede varmet opp advokatene sine for å tvinge ut tre års lønnskompensasjon etter å ha fått sparken etter ni måneder.

Skal vi tro Boban, er planen til AC Milan å tildele Rangnick alle myndigheter i rollen som manager og sportsdirektør.

Og hva med Milan-legenden Paolo Maldini, teknisk direktør og makker til Boban?

Les på F7: Tjente ikke nok, nå vasker hun naken

Forrige måned uttalte Maldini at tyskeren ikke hadde den riktige profilen til å lede Milan. Ifølge Football-italia har Maldini de siste dagene holdt seg borte fra treningsfeltet og er ikke forventet å møte opp på San Siro til søndagens kamp mot Genoa.

Dermed har Gazidis full kontroll i klubben. Uten at vi skjønner at dette skal bringe noe positivt for klubben som var gjennom full storm så sent som forrige sommer.

Hva sier du til dette, Zlatan?

Les: Carlos Tevez matchvinner og seriemester bare timer før oppgjøret i Manchester