Ramos. (foto: psg, twitter)

Spør du Mo Salah hva han husker best fra Champions League-finalen i 2018, kommer trolig ett ord frem fra bevisstheten: Ramos. Real Madrid-kapteinen har gjennom hele karrieren vist at han er villig til å gjøre alt for å stanse motstanderen – og har styrken og råheten til å gjøre det. På mandag ble det klart at Real Madrid selv skal få kjenne på win-or-die mentaliteten til sin tidligere El Capitan.

Sergio Ramos hadde en følelsesladd avskjed med Real Madrid, klubben han ønsket å avslutte karrieren sin i. PSG åpnet porten på Park des Princes i sommer og inviterte 35-åringen inn for å gi klubben det som kan bli en avgjørende faktor i forsvaret når det skal kjempes om Champions League-trofeet.

Se La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mye mer på UnibetTV

Etter noen måneder med skade kom Sergio Ramos endelig på banen i PSG-drakt. I kampen mot Saint Etienne spilte spanjolen nitti minutter i duo med Marquinhos og fikk fransk presse til å applaudere. Uten kamptrening kom oksen Ramos inn og viste at han er hundre prosent klar når kroppen er klar.

Neste Ligue 1-kamp for PSG er 22. desember, klokken 21 mot Lorient

På mandag ble 8.-delsmotstanderen i Champions League trukket. Da UEFA hadde fått orden på systemet endte det til slutt med at PSG trakk Real Madrid. To av favorittene til å vinne hele turneringen skal opp mot hverandre, der tap er ensbetydende med katastrofe for begge.

Se La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mye mer på UnibetTV

-Dere vet hvilken kjærlighet jeg har til Real Madrid. Nå er det min tur til å forsvare PSG og jeg skal gjøre alt for å lykkes med det. Det er laget som har satset på meg. Jeg er villig til å dø for PSG, sier Ramos ifølge Goal.

Vanvittig godt å se Ramos i kampdrakt igjen. (foto: psg, twitter)

Real Madrid (og Mo Salah) vet bedre enn noen hva «jeg skal gjøre alt for å lykkes» betyr når det gjelder Sergio Ramos.

For 35-åringen handler det nå om å jobbe seg skikkelig tilbake fra skader. Er det to kamper han uansett skal være klar til, er det de to mot Real Madrid i februar og mars. Da er planen at klubben i hans hjerte skal nektes avansement i Champions League – for enhver pris.