Møtes ikke på Old Trafford

Det er alltid en fin balansegang for de mest ettertraktede spillerne når de skal uttale seg om fremtiden. De må gi potensielt nye arbeidsgivere signaler når de er klar for endring, samtidig skal de overbevise supporterne sine at de har det nødvendige fokuseret på oppgavene her og nå.

Paul Pogba er vel kremeksemplet på hvordan man ikke skal gjøre det. Det siste året har det kommet meldinger fra franskmannen som gir United-supporterne inntrykket av en manglende respekt for den røde drakten.

Les: Manuel Neuer: «Det er ikke dette Bayern jeg kjenner»

Harry Kane er en spiller som hele tiden har vært lojal mot klubben, men velger nå å ordlegge seg i retning av: «Jeg blir så lenge utviklingen går i riktig retning». Her er hvertfall signalene tydelige, uten å være så klønete som Pogbas.

James Maddison har vært linket til United i ett års tid nå, så hvordan ordlegger Leicester-spilleren seg når han får spørsmål om fremtiden?

-Hvis jeg tenker fire år tilbake, var jeg på utleie til Aberdeen fra Norwich. Nå spiller jeg hver uke i Premier League. De siste to årene har vært som en virvelvind og jeg elsker hvert sekund. Jeg føler meg hjemme i Leicester og som en del av møblementet. Jeg elsker å være her, sier Maddison til klubbens hjemmeside.

Føler meg som en del av inventaret.

Les på Popidol: Tom Hardy forvandlet til Al Capone

Og Brendan Rodgers sin nøkkelspillere fortsetter.

-Jeg elsker gutta og supporterne og vi har en virkelig god manager, så jeg er meget, meget fornøyd, avslutter Maddison.

Elsker alle og er 2 x meget fornøyd.

For oss er ikke dette en spiller som planlegger en snarlig exit fra Leicester. Maddison er ikke klar for United.

Les: Vedtatt: Ingen rykker opp eller ned de neste fem årene