Grrr. (foto: neuer, twitter)

Kontraktsforhandlinger er ment å være en fortrolig prosess. Etter ni år i klubben trodde Manual Neuer at dette var en selvfølge.

Før denne uken. Detaljer fra forhandlingen med Bayern har lekket ut til Kicker, og Neuer selv har ikke hatt noen grunn til å dele med verden.

Les: Vil bytte ut Steve Bruce med Massimiliano Allegri

Det som Kicker har fått med seg fra forhandlingene og formidler videre, er inntrykket av en 34-åring som har urealistiske forventninger til kontraktslengde og lønn.

Dette har gjort keeperen forbanna.

-Det som irriterer meg er at alle mine samtaler med klubben alltid har vært fortrolige. Ingenting har noen gang sluppet ut. Nå blir det derimot konstant skrevet detaljer fra forhandlingene og ofte er de ikke engang riktige, sier en frustrert Neuer til Bild.

Les på Popidol: Stellan Skarsgård takket ja til Star Wars

Så kommer uttalelsen fra keeper-legenden som gir oss inntrykket av at arbeidsforholdet nærmer seg en slutt.

-Det irriterer meg selvfølgelig. Det er ikke det Bayern jeg kjenner. Det har alltid vært viktig for meg å kunne jobbe i fortrolighet med lederne i klubben, for jeg er lojal overfor klubben som spiller og kaptein, sier Neuer.

34-åringens kontrakt med klubben løper ut sommeren 2021. Neuer er fullstendig klar over at Bayern får inn Tysklands store keepertalent, Alexander Nübel, nå til sommeren. 23-åringen er sett på som Neuer arvtager og skal direkte inn å konkurrere om spilletid.

For oss virker dette dessverre som opptakten til en Manuel Neuer-exit.

Les: Vedtatt: Ingen rykker opp eller ned de neste fem årene