Har hengt høyt i mange år. (foto: robben, twitter)

En legende takker for seg i Bayern München etter ti år, men Arjen Robben slutter ikke med fotball av den grunn. – De skilles som venner, 35 åringen kan fritt velge seg ny klubb og øverst på hans liste er Premier League, men han har ikke lyst (eller mulighet) til å spille for Chelsea som han har spilt for i perioden 2004-2007.

Robben vil forlate de fem ganger europeiske mestere når kontrakten utløper om sommeren, og han vil gjøre sitt endelige utseende i sin tyske Cup-endelige sammenstøt mot RB Leipzig i helgen. – I sin tid i  Bayern München har han fått med seg hele åtte tyske mesterskap.

Til tross for at ingenting er avgjort enda skriver Teamtalk at  Leicester City oddsfavoritter til å sikre Robben. Den nederlandske stjernen sier: «Det er ikke en enkel beslutning å gjøre. Hvis du bestemmer deg for at du skal fortsette å spille, må du finne et sted hvor alt er bra, ikke bare når det gjelder fotball, men også for familien min. »

Det er to ting som passer Arjen Robben perfekt i tillegg til ønske om å komme tilbake til Premier League. – Det første er størrelsen på byen Leicester, byen har i underkant av 400 000 innbyggere så ting er vesentlig roligere enn London og det andre er ambisjonsnivået som Leicester nye manager  Brendan Rodgers har lagt. – Målet er å kvalifisere seg for Champions League neste sesong.

Robben har over 140 mål og 100 målgivende pasninger på sine 305 kamper for Bayern. Høydepunktet etter han kom fra Real Madrid i 2009 må være da han scoret vinnermålet i Champions League-finalen i 2013.