Romelu Lukaku. (foto: Manchester United)

Italienske gigantene Inter Milan vil «tilby» Ivan Perisic så vel som kontanter for å hente Romelu Lukaku fra Manchester United. – Det er lagets innkommende manager Antoinio Conte ønsker å legge Lukaku til sin nye angrepsstyrke. -Det er liten tvil om at de ikke har med seg deres tidligere kaptein Mauro Icardis videre.

Romelu Lukaku var klar på tilbake i oktober at en overgang til Italia var uaktuelt, men etter Ole Gunnar Solskjær inntok managerstolen har han vært mer fokusert på å «fikse» Paul Pogba, samt å løfte frem yngre krefter enn å velge Lukaku. – Usikkerheten rundt hva Manchester United tenker å gjøre av endringer gjør ifølge mennesker nær han at en exit fra Old Trafford er mer sannsynlig.

Les: RB Salzburg takker Fredrik Gulbrandsen for tre flotte år

Ivan Perisic har lenge vært en mål for Manchester United, tidligere manager Jose Mourinho så han som en perfekt ving for Lukaku som er meget sterk i luften. Den gangen, for nesten to år siden ble prisen som Inter Milan krevde for høy. – Nå er det igjen aktuelt med Perisic, men da må han, hvis det blir en bytte deal «parres» med en annen.

Calciomercato rapporterer nå at Inter ‘ledere og deres nye manager Antonio Conte før han har startet i jobben har vært i kontakt med Manchester United sjef Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær og tilbudt  30 millioner euro pluss Perisic i bytte for Romelu Lukaku.

Les NB Svensk: Fördelarna med sportsbettinghttps://www.sporten.com/se/fordelarna-med-sportsbetting/