Drømmen kan bli virkelighet. (foto psg, twitter)

De fleste mediene er samstemte i at den franske superstjernen Kylian Mbappé forlater Paris Saint-Germain til sommeren og med det avslutter en lang overgangssaga mellom Real Madrid og PSG. – Vel… vi får se det er fortsatt tid til å ombestemme seg, men denne gangen skal den 25 år gamle spissen ha fortalt sine lagkamerater han drar videre.

Paris Saint-Germain som sparer milliardbeløp hvis Kylian Mbappé faktisk drar fra Parc des Princes er i gang å lete etter erstattere. The Times skriver at Manchester Uniteds angriper Marcus Rashford er høyt på PSG sin liste over mulige erstattere.

Les: Bayern-treneren: «Harry Kane er ikke fornøyd»

Paris Saint-Germain manager Luis Enrique liker at Marcus Rashford som har spilt for Manchester United hele livet har egenskapen å kunne skape spektakulære mål etter en vanskelig periode.

PSG vil spare mye penger med Mbappés exit. For et par dager siden skrev The Athletic at PSG vil spare rundt 200 millioner euro per år nå som Mbappé ser ut til å forlate Paris.

Ligue 1-giganten slipper heller å betale ut en lojalitetsbonus på cirka 80 millioner euro som stjernen har skrevet inn i kontrakten sin. Så dekning for å signere Rashford, som har kontrakt med Manchester United til sommeren 2028, vil være der.

Marcus Rashford er notert for 128 mål på 388 kamper for Manchester United. Denne sesongen har han scoret fem mål og seks målgivende pasninger på 29 kamper.

LIVE SPORTEN: Skriver Premier League-historie på søndag