Moyes i kjent steinansikt-positur. (foto: west ham, twitter)

West Ham manager David Moyes har kraftfull motstander av salg av Declan Rice til Arsenal. – Men 116,6 millioner euro ble for fristende for de som sitter på pengene.

Det har egentlig ikke vært en arvtager for Declan Rice selv om Edson Álvarez ble hentet inn i sommer. I vinter gikk den skotske manageren i bresjen for å hente Kalvin Phillips fra Manchester City. – Den gamle Leeds stjernen har fortsatt å være ute av form etter kom til London.

I kveld var den 28 år gamle defensive midtbanespilleren overivrig og gjorde flere feil.

Les: Bayern-treneren: «Harry Kane er ikke fornøyd»

Taiwo Awoniyi og Callum Hudson-Odoi scoret målene da Nottingham Forest vant 2-0 over 10-manns West Ham United i Premier League lørdag ettermiddag.

Resultatet har ført Nottingham Forest opp til 15. plass på tabellen, nå fem poeng foran nedrykkssonen, mens West Hams niende ligatap i sesongen. har gjort at de ligger på åttende plass, fem poeng bak sjetteplasserte Manchester United.

LES: Klopp har valgt neste Liverpool-trener

David Moyes’ lag har nå tapt sine tre siste i ligaen, mens de står uten seier i noen konkurranse siden slutten av desember, da de vant Arsenal i Englands toppklasse. Kampens første skudd kom fra Anthony Elanga i det sjette minuttet, men innsatsen hans ble glimrende holdt unna av West Ham-keeper Alphonse Areola.

Det snakkes seriøst om å sparke David Moyes, på grunn av det vi har sett fra West Ham i 2024 har ikke vært bra og Kalvin Phillips har ikke klart å løfte seg selv eller laget. – West Ham kommer ikke til å kjøpe når lånet går til sommeren.

Ettermiddagen gikk fra vondt til verre for West Ham i det 71. minutt da Phillips fikk rødt kort for å ha tatt to gule kort på rad. Stillingen var på det tispunktet allerede 1 – 0. Etter utvisningen skjønt Hudson-Odoi hjem seieren fra innsiden av boksen for å avslutte en elendig ettermiddag for Hammers.