Selv dansken har Conte fått skikk på. (foto: inter, twitter)

Juventus er som PSG. Det er ett stort mål hver sesong: Champions League-trofeet. Suksess i de andre ligaene og cup´ene tas for gitt.

Høres hovent ut, men når Juventus har ryddet plass i premieskapet for Serie A-trofeet ni sesonger på rad, da er det CL-trofeet som teller.

Les: Kai Havertz suksess åpner opp for 500 millioner salg

Men da Antonio Conte hadde surret ferdig på Stamford Bridge og ble hentet tilbake til moderlandet, ble dynamikken endret i Serie A. Første sesongen til Conte resulterte i at Juventus vant titlen med ett fattig poeng, denne sesongen har det aldri vært noen tvil om at trofeet busses til Milano.

På lørdag sørget tidligere så utskjelte Christian Eriksen for den første scoringen i 2-0 seieren mot Crotone. Dermed kunne Conte møte pressen med vissheten om at han har brutt hegemoniet til Juventus.

Les på Fransk fotball: Tilbyr Lionel Messi en kontrakt ingen har råd til å matche

-Jeg tror denne sesongen er bygget på et lag som konstant har vokst på alle områder – også mentalt. Vi har delt en visjon som vi intenst har levd ut. De som har spilt, eller har vært på benken, har formet et lag lagd av granitt, sier Conte til Sky Sport Italia.

Med tretten poeng foran byrivalen er Serie A avgjort. Vinner ikke Atalanta mot Sassuolo på bortebane, er Inter Milan Serie A-mestere for første gang siden 2011.

Uansett når titlen blir et faktum, Juventus og spilleren med rundt 300 millioner kroner i årslønn henvises til skammekroken i Torino.

OPPDATERT: Atalanta klarte bare 1-1 og Inter Milan er seriemester med fire gjenstående runder. Congratulazioni!

Les: Bekreftet: Dortmund holder ikke lenger Jadon Sancho tilbake