United er nå i en helt annen forandlingsposisjon. (foto: united, twitter)

Da det blåste som friskest før stengningen av forrige sommers overgangsvindu, virket det som Dortmund jobbet innbitt for å beholde Sancho i klubben. Sportsdirektør Michael Zorc forteller at dette ikke er tilfelle.

Sommeren 2020 gikk Manchester United all in for å hente Solskjærs byggestein i United-angrepet, men for Borussia Dortmund var Premier League-klubbens all in ikke nok.

Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

-De møtte ikke kravene våre, sier Micheal Zorc til ARD.

Betyr dette at en Sancho-exit er greit?

-Vi gjorde en gentleman´s-avtale med Jadon i fjor, hvor han kunne skifte klubb under noen bestemte betingelser. Han har vært her noen år, sier Zorc.

Bestemte betingelser inkluderte også en pris på over milliarden, men det var ifjor. Da kunne United heller ikke skjule hvor desperate de var etter å starte sesongen med en superforsterkning på høyrevingen.

For United betyr dette at Dortmund i det minste ikke klamrer seg fast til Sancho, men har en avtale med 21-åringen om at exit er helt greit.

Les på Engelske klubber: Tysk media: Manchester United jakter supermann Lewandowski

Nå har det i tillegg gått nok en sesong i Dortmund-drakt for Sancho. «Bare» 12 scoringer og 18 assists på 34 kamper for høyrevingen denne sesongen viser også at Sancho er menneskelig. Solskjær har vist at United klarer seg helt fint også uten Sancho.

Dette betyr at United og Dortmund i dette overgangsvinduet går inn i forhandlinger som jevnbyrdige parter.

Nå skjer det – til godt under milliarden.

Les: Manchester Uniteds ultimate tropp for 2021/22-sesongen