Godt å se Ronaldo ha et smil på lur. (foto: ronaldo, twitter)

Cristiano Ronaldo er ferdig med sitt siste VM. Selv om 37-åringen sikkert selv mener han kan holde koken i fire år til, viste benketilværelsen i Qatar i kamper der CR7 tidligere har vært selvskreven leder på kamparenaen, at æraen er over på det portugisiske landslaget. I Qatar har likevel noen lagt merke til hvilket vanvittig medietrøkk som følger ikonet, uavhengig av hvor mange minutter han har på banen eller hvor mange mål han noterer seg for.

For ifølge det portugisiske mediet A Bol, har toppdivisjonen i Qatar satt seg fore å overtale Ronaldo om å velge qatarsk fotball og gass-millioner. Ligaen har ifølge A Bol sendt sin portugisiske sportsdirektør Antero Henrique på oppdrag for å overbevise Ronaldo om å returnere til Qatar.

LES: Hastehenter Rummenigge, Kahn og Rudi Völler for å rydde opp

Ifølge Marca har den saudiarabiske klubben Al Nassr skjøvet over en 2,5 års kontrakt med årslønn på et par milliarder, vi tipper den qatarske ligaen og den regjerende mesteren Al-Sadd (Xavis tidligere klubb) snekrer sammen et tilbud som matcher dette.

Spørsmålet er om de vonde minnene fra VM-sluttspillet og benketilværelsen i Qatar har gjort det til at dette er det siste Ronaldo ønsker seg av fotball på qatarske gressmatter.

LES OGSÅ: Premier League-klubb solgt