Ingen tid til å nøle. (foto: liverpool, twitter)

Allerede i sommer kom ryktene fra balløya om at Liverpool styrte inn mot en signering av Jude Bellingham i 2023. Etter dette er de største klubbene i verden også linket til 19-åringen, der Dortmund har signalisert salgssum på mellom 1 og 2 milliarder hvis de skal slippe sin største stjerne. Det er likevel ingen tvil om hvilken manager som mest ønsker seg Bellingham i troppen, Klopp sendte denne helgen nok «en melding til tenåringen«.

-Jeg liker ikke alltid å måtte snakke om penger når vi snakker om en spiller som Jude. Jeg tror alle er enige om at han er eksepsjonell, begynner Klopp ifølge Goal.

LES: Skal overbevise Chelsea-stjerne om å følge Ronaldo

Klopp gjør som de andre trenerne og hyller Bellingham som noe ekstraordinært, men sender også beskjed til 19-åringen at han har mye å lære.

-Han spilte et eksepsjonelt VM. Eksepsjonelt! Han er god på så mye og skal bli bedre på så mange andre ting, men hvis jeg vil beskrive ham, vil jeg si at han allerede kan de tingene som er vanskelig å lære, og de tingene han mangler, er lett å lære. Det gjør ham til en virkelig god spiller, kommer det fra Klopp.

Som dermed også fikk med at han kan gi Bellingham de neste hakkene med utvikling som vil sende engelskmannen opp i det aller øverste verdenssjiktet – hvis han velger Liverpool-drakta.

LES OGSÅ: Klar for å dumpe en av sommerens største signeringer