Skal ikke tilbake til Potters tropp. (foto: chelsea, twitter

Det var ikke få år med hype rundt Kalidou Koulibaly før det til slutt endte med overgang til Chelsea. Napoli-eieren hauset opp stemning og pris før det endte med at Koulibaly presset på for en exit som fikk eier Aurelio de Laurentis til å smelle ut at han aldri mer skulle ha «denne typen spillere» i troppen. Nå er det ingen som savner Koulibaly i Napoli, for den senegalesiske landslagsspilleren er det alt annet enn happy days på balløya.

Da Thomas Tuchel skulle få dekket opp tapet i midtforsvaret av Rüdiger og Christensen, var Koulibaly en av de største signeringene. 31-åringen har likevel ikke levd opp til forventningene om å rule Premier League. Bare 9 av 14 PL-kamper på banen sier sitt.

LES: Jose Maria Gimenez, Edinson Cavani, Fernando Muslera og Diego Godin vil straffes hardt

Ifølge Calciomercato er Chelsea alt annet enn imponert over Koulibalys prestasjoner. I motsetning til situasjonen rundt Romelu Lukakus milliard-overgang, har Londonklubben ingen planer om å «vente å se om det går bedre». Det italienske mediet hevder Todd Boehly og gjengen vurderer å selge Koulibaly i januar (under forutsetning at de har erstatter på plass).

Calciomercato hevder Juventus står klar for å kjøpe midtstopperen hvis han kommer på markedet. Nå har Serie A-klubben sine ting å stri med utenom det sportslige, men Koulibaly har vist han behersker Serie A og kan direkte være med å gi Juve den nødvendig kraften for å utfordre Napoli om Serie A-tittelen (ligger ti poeng bak).  

LES OGSÅ: Første Premier League-signering på plass!