Skal gi fotballverden noe helt spektakulært. (foto: tottenham, twitter)

I kveld møter Manchester United West Ham, en kamp de nesten må vinne for å ikke miste muligheten for topp fire. Tottenham manager Mauricio Pochettino satte ekstra press på Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ved å vinne stort mot Huddersfield på hjemmebane. 

Det var en selvsikker manager som til tross for at både Harry Kane og Dele Alli er ute med skade valgte å «spare» mange spillere. – Det ga blant andre brasilianske Lucas Moura rom til å skinne og score tre mål.

Les: Lucas Mouras feiring med smokk og matchball

«Det er min jobb å hjelpe laget og score mål – det er det en angriper må gjøre. Jeg trener hardt, så jeg er glad i dag, fordi jeg gjorde veldig bra, gode passeringer og slutt. Hvis vi spiller som i dag, kan vi vinne mye. – Nå har vi en tøff kamp i Manchester, som vi må forberede oss veldig godt på. Det blir vanskelig, men hvis vi spiller som i dag, kan vi få et godt resultat og kvalifisere», sa Lucas Moura til BBC.

Tottenham vant den første kampen i Champions League kvartfinalen mot Manchester City 1 – 0 og neste uke reiser de til Manchester til returoppgjøret, som helt klart blir tøffere.

Etter dagens 4 – 0 seier klatret Tottenham forbi Chelsea

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United bør ha seier mot West Ham i kveld (kl 1830) om de skal henge med i kampen om topp fire.

Tottenham  passerte  Chelsea, og er oppe på 3. plass i Premier League. Seks poeng foran Manchester United på sjetteplass men med én kamp mer spilt.

Huddersfield manager Jan Siewert snakket også med BBC etter kampen, men var naturlig nok ikke så fornøyd:

«Fire mål var for mye, og det var ikke representativt for hvordan vi spilte. Vi vet at vi har rykket ned, men la oss fortsette å kjempe for det siste. Vi endret ting noen ganger, og det gjorde meg stolt, men jeg fortalte guttene at vi skulle dra nytte av sjansene vi fikk. Vi burde ha scoret i dag fordi det var mange gode sjanser»

Tottenham – Huddersfield 4-0

24′ 1-0 Victor Wanyama
27′ 2-0 Lucas Moura
87′ 3-0 Lucas Moura
90′ 4-0 Lucas Moura